تمام راههای کسب درآمد دلاری + مزایا و معایب (معرفی بهترین راه ممکن)
درآمد دلاری در ایران برای همه جذاب است. چه چیزی بهتر از این که درآمدتان به دلار و مخارجتان به ریال باشد؟ راههای درآمد دلاری در ایران بسیار است و اگر در ابتدای این مسیر باشید، ممکن است پیداکردن یک راه مناسب، کمریسک و زودبازده برای شما دشوار باشد. در این مقاله قصد داریم تمامی راههای کسب درآمد دلاری از اینترنت را بررسی کنیم و با مقایسه مزایا، معایب و میزان ریسک، در نهایت بهترین راه را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.
راههای کسب درآمد دلاری از اینترنت که در این مقاله آنها را مورد بررسی قرار میدهیم عبارتاند از:
- درآمد به دلار با معاملهگری
- درآمد دلاری با تولید محتوا
- کسب درآمد دلاری با فروش محصول
- کسب درآمد دلاری با فریلنسری
درآمد به دلار با معاملهگری
یکی از انواع درآمدهای دلاری، انجام معاملهگری است. در این راه، شما میتوانید با خریدوفروش ارزهای دیجیتال، طلا، دلار، نفت و… به سود برسید.
درآمد دلاری با ارزهای دیجیتال
انجام معاملهگری یا ترید ارزهای دیجیتال در چند سال اخیر گسترش بسیاری پیدا کرده است و افراد زیادی باهدف کسب درامد دلاری وارد این حوزه شدهاند. داشتن مهارت، تجربه و توانایی مدیریت ریسک برای موفقیت در این روش الزامی است.
کسب درآمد دلاری از طریق روش ایردراپ نیز در دو سال اخیر باب شده است اگرچه باید توجه داشته باشید که برخی از شرکتها باهدف کلاهبرداری اقدام به پخش ایردراپ میکنند و پول را واریز نمیکنند.
درآمد دلاری از فارکس و باینری آپشن
بازار فارکس و ارزهای دیجیتال تقریباً یکسان هستند و تنها تفاوت آن در این است که در بازار فارکس، شما میتوانید معاملات خود را روی سایر ارزها از جمله واحدهای پولی، طلا، نفت و سهام شرکتها نیز انجام دهید و با خرید فروش این واحدها به سود برسید.
مزایا و معایب کسب درآمد دلاری از معاملهگری:
مزایا:
- عدم محدودیت مکانی
- عدم محدودیت زمانی
- امکان کسب سود زیاد با سرمایه بالا
معایب:
- نیازمند به سرمایه
- دارای ریسک بالا
- افت یا مساعد نبودن شرایط بازار در زمانهای مختلف
- نیازمند تخصص و تجربه زیاد
- وابستگی بازار به اخبار و شرایط بیرون
درآمد دلاری با تولید محتوا
محتوا در فضای اینترنت حرف اول را میزند. امروزه تعداد بسیار زیادی از افراد جهان به کمک تولید محتوا به شکلهای مختلف توانستهاند به درآمدهای دلاری میلیونی و میلیاردی دست پیدا کنند.
کسب درآمد دلاری از یوتیوب:
یوتیوب بهعنوان بزرگترین پلتفرم ویدئویی جهان، به تولیدکنندگان محتوا اجازه میدهد تا با قراردادن تبلیغات در بین ویدئوهایشان درآمد دلاری داشته باشند. البته باید توجه داشته باشید که رسیدن به این مرحله و کسب درآمد از ویدئوهایی که در یوتیوب قرار میدهید نیازمند داشتن یکسری حداقلها از جمله 1000 سابسکرایبر (دنبالکننده) و 4000 ساعت واچ تایم (یعنی ویدئوهای شما باید جمعاً توسط بینندگان حداقل 4000 ساعت دیده شود) است و رسیدن به این ارقام کار آسانی نیست.
مزایای درامد دلاری با یوتیوب:
- درآمد راحت فقط با آپلود ویدئو
- عدم محدودیت زمان و مکان
معایب درآمد به دلار از یوتیوب:
- نیازمند ویو زیاد
- زمان و انرژی زیاد برای ساخت ویدئو
- تحریم مالی ایران و بروز مشکل برای نقدکردن درآمد
- نیازمند مهارت ادیت ویدئو
- توانایی تحلیل رقبا و پیداکردن موضوعات ویدئوی جذاب
- ممکن است نتیجه نگیرید
کسب درآمد به دلار با وبلاگ
اگر بتوانید یک وبلاگ یا وبسایت راهاندازی کنید، به کمک تولید محتوا و نوشتن مقاله میتوانید درآمد دلاری داشته باشید. برای انجام این کار باید مطالب انگلیسی بنویسید و در وبسایت یا وبلاگ خود قرار دهید. با رشد وبلاگ یا وبسایت و بالارفتن ترافیک آن، میتوانید با شرکتها و سایتهای تبلیغات بنری فعالیت کنید و با قراردادن تبلیغات بنری آنها در صفحات وبسایت خود، درآمد دلاری کسب کنید.
نکته: درآمد دلاری بهواسطه تبلیغات انواع مختلفی دارد. یکی از راههای محبوب برای داشتن درآمد دلاری از تبلیغات این است که اپلیکیشن یا یک بازی را طراحی کنید و آن را در پلتفرمهای محبوب دانلود اپلیکیشن مانند اپاستور و پلیاستور قرار دهید؛ سپس میتوانید با شرکتهای واسطه همکاری کنید و با قراردادن تبلیغات در اپلیکیشن یا بازی خود، درآمد دلاری داشته باشید. اجراییکردن این اقدام نیازمند داشتن تخصص در طراحی اپلیکیشن و یا ساخت بازی است.
مزایای درآمد دلاری با وبلاگ
- عدم محدودیت زمانی و مکانی
- امکانداشتن درآمد جانبی با انجام کارهایی از قبیل اسپانسرینگ و همکاری در فروش
معایب درآمد دلاری از وبلاگ
- تخصص در تولید محتوای انگلیسی
- داشتن مهارت طراحی سایت
- پرداخت هزینه هاست و دامنه و خرید ابزارهای سایت به دلار
- آشنایی نسبی با بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو ((SEO
کسب درآمد دلاری با تولید پادکست
پادکستها روزبهروز محبوبتر میشوند و افراد بیشتری سمت آن میروند. یکی از راههای کسب درآمد دلاری این است که پادکست تولید کنید و با منتشرکردن آن در پلتفرمهای مختلف، درآمد دلاری کسب کنید. درآمد شما از طریق قراردادن تبلیغات قبل یا بعد از پادکست به دست میآید.
مزایای درآمدزایی دلاری با پادکست
- عدم محدودیت مکانی و زمانی
- امکان تبلیغ محصول یا کتابهای صوتی
- تبلیغ خدمات سایر شرکتها (اسپانسرینگ)
معایب درآمد دلاری با پادکست
- نیازمند تهیه هاست پولی پادکست
- داشتن فن بیان قوی برای تولید پادکست انگلیسی
- مخاطبین شما باید اغلب از کشور آمریکا یا انگلیس باشند تا از تبلیغات درآمد کسب شود
- محدودیت در دریافت درآمد از طریق حساب بانکی به دلیل تحریم
کسب درآمد به دلار با فروش دوره آموزشی
اگر مدرس هستید و یا دانش خاصی دارید، میتوانید یک دوره آموزشی ویدئویی بسازید و آن را به فروش برسانید. سایتهای محبوبی وجود دارند که شما با قراردادن دوره آموزشی خود در آنها میتوانید به دلار درآمد داشته باشید و از انتشار دانش و آموختههای خود سود کسب کنید. محبوبترین پلتفرمها برای قراردادن و فروش دورهها عبارتاند از:
- Udemy
- Teachable
- Skillshare
کسب درآمد دلاری با فروش محصول
فروش محصول سود خوبی دارد و اگر کالای بخصوصی داشته باشید میتوانید با فروش آن به درآمد دلاری خوبی برسید. وقتی شما بینالمللی کار میکنید بازار کار بسیار گسترده و وسیعی دارید و به همین دلیل میتوانید با فروش محصول درآمدهای دلاری خوبی به دست بیاورید. اگرچه باید این را نیز بگوییم که فرایند ارسال محصولات به کشورهای مختلف و شیوه دریافت آن توسط مشتری خود بهتنهایی کافی است تا شما را از اجراییکردن این کسبوکار منصرف کند؛ زیرا فرایند بسیار پیچیده و پرهزینهای دارد.
درآمد دلاری از آمازون
فعالیت در آمازون یکی از راههای موجود برای به فروش رساندن محصول شماست. اگرچه باید توجه داشته باشید که موفقیت در این کار به فاکتورهای زیادی بستگی دارد و رقیبان زیادی در این بستر دارید.
مزایای درآمد دلاری آمازون
- عدم محدودیت مکان و زمان
- عدم نیاز به بازاریابی و انجام تبلیغات (به دلیل تبلیغات گسترده آمازون)
- افزایش مشتری و درآمد به دلیل برندینگ آمازون
معایب کسب درآمد از آمازون به دلار
- تحریم بودن ایران و عدم امکان فعالیت از ایران
- نیازمند سرمایه بالا
- نیازمند خلاقیت برای ایجاد محصولات متفاوت برای فروش بیشتر
- رقابت بسیار زیاد
- ممکن است محصول خواهان نداشته باشد
- توانایی در پیداکردن تأمینکنندگان مناسب کالا
- زمان و استمرار زیاد برای گرفتن نتیجه
درآمد دلاری از شاپیفای
شاپیفای (Shopify) یک فروشگاهساز اینترنتی است. به کمک شاپیفای، شما میتوانید فروشگاه اینترنتی خود را راهاندازی کنید و به کمک آن محصولات خود را به فروش برسانید. با استفاده از شاپیفای، بهانجامرساندن بخش اینترنتی کار یعنی طراحی سایت، گرفتن درگاه پرداخت و… بسیار راحتتر میشود؛ اگرچه هنوز بحث ارسال فیزیکی محصولات وجود دارد و ممکن است برای ارسال آنها دچار مسائل یا هزینههای پیشبینی نشده شوید.
صادرات کالا برای مشتریان
اگر محصول شما فیزیکی باشد، با مسئله صادرات کالا و گمرک مواجه خواهید شد. ارسال کالا به کشورهای مختلف مسئله سادهای نیست و به دلیل مختلف بودن واحدهای ارزی، باید آمادگی مواجهشدن با هزینههای متفاوت و چیزهای دیگر باشید. مدیریت بودجه و حاشیه سود برای انجام صادرات و فروش کالای فیزیکی به کمک شاپیفای اهمیت بسیار بالایی دارد.
مزایای درآمدزایی به دلار با شاپیفای
- راهاندازی فروشگاه در کمترین زمان
- عدم نیاز به تخصص در طراحی سایت
- داشتن درگاه پرداخت اتوماتیک
معایب کسب درآمد به دلار با شاپیفای
- وجود مسئله گمرک و سختی ارسال برای کالاهای فیزیکی
- نیازمند سرمایه برای تهیه کالاها و طراحی سایت
- آشنایی با سئو برای رشد سایت و افزایش مشتریان
- انجام هزینه برای تبلیغات و معرفی سایت
- رسیدن به درآمد بالا نیازمند زمان و استمرار است
مزایا و معایب راههای مختلف کسب درآمد دلاری
تا به الان انواع درامد های دلاری را بررسی کردیم. تمام این روشها خوب هستند؛ اما هرکدام عیبهای مختلفی دارند و داشتن این عیبها باعث میشود بیشتر افراد قید کسب درامد دلاری از اینترنت را بزنند و آن را مانند یک رؤیا ببینند! اکثر این روشها مانند فروش محصول یا معاملهگری نیازمند سرمایه هستند و برای موفقیت در آنها باید ریسک کنید؛ از آن طرف درآمدزایی به دلار از تولید محتوا نیز نیازمند زمان، انرژی و تخصص بالا است و حتی امکان این وجود دارد که درنهایت نتیجه موردنظر را کسب نکنید!
این مسئله که هرکدام از راههای درآمدزایی به دلار عیب بخصوص خودش را دارد به این معنا نیست که شما باید داشتن درآمد به دلار را فراموش کنید. در این مقاله قصد داریم به شما محبوبترین، پرسودترین و سریعترین راه برای رسیدن به درآمد دلاری را معرفی کنیم. به کمک این روش، درآمد دلاری از ایران بهسادگی امکانپذیر است و میتوانید به سودهای بالایی دست پیدا کنید.
کسب درامد دلاری با فریلنسری: بهترین راه درآمد دلاری
بهترین روش ممکن برای کسب درآمد دلاری از اینترنت فریلنسرینگ است. به کمک فریلنسرینگ شما میتوانید درآمدهای بالای دلاری داشته باشید و بدون نیاز به انجام ریسک یا داشتن سرمایه بالا به یک درامد دلاری ثابت، مطمئن و مستمر برسید. امروزه، درآمد دلاری از اینترنت به کمک فریلنسرینگ بهراحتی امکانپذیر شده است.
تا به امروز، نزدیک به 6/1 میلیارد از جمعیت جهان بهعنوان فریلنسر کار میکنند و روزبهروز به تعداد این افراد اضافه میشود. طبق تحقیقات انجام شده، فریلنسران ماهر در آمریکا به طور میانگین در هر ساعت 28 دلار درآمد کسب میکنند و این میزان از حقوق ساعتی 70 درصد از کارمندان آمریکا بیشتر است!
این آمار نشان میدهد که رسیدن به یک درآمد دلاری تضمینی با فریلنسرینگ امکانپذیر است. مهمترین فاکتورهایی که فریلنسرینگ بینالمللی را به یک شغل ایدهآل دلاری تبدیل میکند عبارت است از:
- عدم محدودیت مکانی و زمانی
- درآمد دلاری بدون سرمایه گذاری
- شروع کار بهصورت کاملاً بدون ریسک (Risk-Free)
- عدم نیاز به تخصص و تجربه چندین ساله
- عدم نیاز به کار برای دیگران (داشتن استقلال کاری)
- عدم محدودیت در میزان درآمد
- داشتن آزادی و انعطاف کاری
- پیشرفت مداوم و رشد رزومه کاری
شما بهعنوان یک فریلنسر بینالمللی میتوانید در دستههای مختلفی فعالیت داشته باشید که در ادامه تمامی آنها را بهصورت کامل با هم بررسی میکنیم. به کمک ایدهها و دستههای ذکر شده در پایین میتوانید به کمک فریلنسرینگ، درآمد دلاری بالایی کسب کنید.
دسته اول: طراحی و گرافیک
اگر به فتوشاپ، طراحی لوگو، ساخت پوستر و انجام کارهای گرافیکی علاقهمند هستید میتوانید درآمد دلاری بالایی از این دسته کسب کنید. درآمد دلاری از گرافیک دسته بسیار محبوبی است و مشتریان زیادی دارد.
1. درآمد دلاری با فتوشاپ
تنظیم رنگ عکس، ایجاد افکت و برشدادن آن و… از جمله کارهایی است که با انجام آن میتوانید از فتوشاپ بهصورت فریلنسری درآمد داشته باشید.
2. درامد دلاری با طراحی لوگو
درامد دلاری از طراحی لوگو بهصورت فریلنسری بالاست و برای طراحی آن میتوانید از برنامههایی مانند ادوبی ایلوستریتور کمک بگیرید.
3.درآمد دلاری با طراحی تی-شرت
یکی از کارهای محبوب در دسته طراحی این است که شکلهای خاصی را بر روی تی-شرت بر اساس سلیقه مخاطب طراحی کنید و به او تحویل دهید.
4.درآمد به دلار با نقاشی دیجیتال
انجام نقاشی دیجیتال (ArtWork) محبوبیت زیادی دارد و برای انجام آن میتوان از نرمافزارهای مختلفی از جمله فتوشاپ و ایلوستریتور استفاده کرد.
5.نقاشی دیجیتالی رنگروغن
به کمک افکتها و ابزار مختلف پلتفرمی مانند Photoshop میتوانید طراحی رنرنگروغننجام دهید. این نوع نقاشی دارای محبوبیت است و میتواند درآمد دلاری بالایی را برای شما رقم بزند.
6.طراحی آلبوم عروسی
این دسته محبوبیت زیادی دارد و انجام آن را به شما پیشنهاد میکنیم.
7.درامد دلاری با طراحی لباس
اگر دارای خلاقیت هستید میتوانید کار طراحی لباسها را انجام دهید و برای انجام هر پروژه بهصورت دلاری پول دریافت کنید.
8.طراحی موکاپ سایت
اگر به المنتهای بصری و طراحی آنها علاقهمند هستید در این دسته فعالیت کنید و بخش گرافیکی سایت مشتریان را طراحی کنید.
9.انجام روتوش صورت
روتوش عکس کار بسیار سادهای است که خواهان زیادی دارد. انجام روتوش صورت به کمک ابزار ادیت عکس امکانپذیر است.
10.طراحی اینفوگرافیک
اینفوگرافیکها عکسهایی هستند که با متنها و توضیحات تکمیلی ترکیب شدهاند و طراحی آن سود خوبی دارد.
11.طراحی پوستر، کارت ویزیت و بروشور
بسیاری از شرکتها به پوستر، کارت ویزیت، بروشور و کاتالوگ نیاز دارند. درصورت داشتن مهارت لازم میتوانید پروژه های این دسته را به انجام برسانید.
12.درآمد دلاری با تری دی مکس
اگر توانایی طراحی سهبعدی را دارید میتوانید طرح اولیه پروژههای مختلفی از جمله معماری، جواهرسازی و مکانیکی را به انجام برسانید. برای طراحی سهبعدی میتوانید از نرمافزار اتوکد یا تری دی مکس استفاده کنید.
13.طراحی مجلههای کمیک
شما میتوانید مجلههای کمیک (Comic) طراحی کنید و برای آن به دلار پول دریافت کنید.
14.شخصیتپردازی و خلق کاراکتر
در صورت داشتن خلاقیت میتوانید کار شخصیتپردازی و خلق اولیه کاراکتر را برای مشتریان انجام دهید.
15.طراحی بنرهای تبلیغاتی
شما میتوانید طراحی بنرهای تبلیغاتی از جمله بیلبوردها یا بنرهای کلیکی اینترنتی را انجام دهید.
16.طراحی Ui / Ux
در این دسته شما با ایجاد تغییرات لازم در وبسایتها و اپلیکیشنها آنها را جذابتر و کاربرپسندتر میکنید.
دسته دوم: نویسندگی
در این دسته شما با انجام کارهای نویسندگی از قبیل تایپ، بازنگری متن و ویراستاری آن میتوانید درآمد دلاری داشته باشید.
17.درآمد دلاری با تایپ
در این دسته میتوانید کار تایپ و مقالهنویسی وبسایتها، شرکتها و مشتریان را به انجام برسانید و بابت آن درآمد دریافت کنید.
18.درآمدزایی با کپیرایتینگ
اگر مهارت لازم برای نوشتن متون تبلیغاتی و بازاریابی را دارید در این دسته فعالیت کنید و با تبدیلشدن به یک کپیرایتر، درآمد دلاری داشته باشید.
19.کسب دلار از مترجمی
میتوانید متنها را به زبانهای مختلف ترجمه کنید و از این روش پول دربیاورید. استفاده از ابزار ترجمه میتواند در این زمینه تا حدودی به شما کمک کند.
20.انجام کار رزومهنویسی
نوشتن رزومه برای سایر افراد، مهارتی است که اغلب افراد جویای کار و نیازمند استخدام به آن نیاز پیدا میکنند.
21.درآمدزایی با نوشتن متن محصولات
متن محصولات برای افراد از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا باید منجر به فروش شود. شما میتوانید متن محصولات مشتریان را بنویسید و بابت آن دلار دربیاورید.
22.درآمدزایی دلاری با ویراستاری متن
اگر از گرامر زبان قویای برخوردار هستید میتوانید کار ویراستاری متون مشتریان را انجام دهید. کسب درآمد دلاری از زبان انگلیسی با این روش امکانپذیر است و میتوانید با اصلاح گرامر متنها درآمدزایی کنید.
23.محتوانویسی برای مجلههای آنلاین
اگر به محتوانویسی علاقه دارید و میخواهید برای مجلهها تولید محتوا انجام دهید میتوانید در این دسته فعالیت کنید.
24.نوشتن کتاب الکترونیکی
ای-بوکها (E-Book) یا همان کتابهای الکترونیکی از محبوبیت زیادی برخوردار هستند و میتوانید در این دسته فعالیت سودمندی داشته باشید.
25.درآمدزایی با نوشتن رمان و داستان
میتوانید رمان و داستان بنویسید و با تحویل آن به مشتری درآمد داشته باشید. علاقه و توانایی نوشتن شما در این دسته نقش مهمی را ایفا میکند.
26.نگارش متون قضایی
شما میتوانید متنهای قضایی بنویسید و آنها را ویراستاری کنید. این متون توسط وکلا و قاضیها مورد استفاده قرار میگیرد. در صورت فعالیت در این دسته، توضیحات لازم از طرف مشتری به شما داده خواهد شد.
دسته سوم: تدوین ویدئو / تدوین صوت
شما میتوانید با انجام کارهای مختلف مانند ادیت ویدئو، انجام جلوههای ویژه و ساخت گرافیک موشن از این دسته درآمد داشته باشید.
27.درآمد دلاری با ادیت ویدئو
شما میتوانید ادیت ویدئوی مشتریان را انجام دهید و در ازای آن درآمد دلاری کسب کنید. حتی میتوانید بهصورت تخصصی مثلاً بهعنوان ادیتور ویدئوهای یوتیوب فعالیت کنید.
28.ساخت اینترو و اوترو (Intro & Outro)
انیمیشنها و ویدئوهای جذابی که در ابتدا و انتهای ویدئوی اصلی قرار میگیرند طرفداران زیادی دارند و شما میتوانید فرایند ساخت آنها را به عهده بگیرید.
29.ساخت ویدئو گامبهگام
شما میتوانید با درستکردن ویدئوهای آموزشی، گامبهگام یا بهاصطلاح “How to Videos” از این دسته درآمد کسب کنید.
30.ساخت موشنگرافیک
موشنگرافیکها ویدئوهایی از نوع گرافیکی هستند (مانند تصاویر متحرک) که اغلب در تبلیغات یا معرفی یک برند استفاده میشوند و فعالیت در این دسته پرسود است.
31.درآمد دلاری با تدوین پادکست
شما میتوانید پادکست مشتریان را تدوین کنید، قسمتهای اضافه را حذف کنید و در پسزمینه آن یک موزیک قرار دهید. انجام همین کارهای ساده میتواند به داشتن درآمد دلاری منجر شود.
32.ساخت بیت و ملودی
اگر با ساخت ملودی و یا تولید بیت آشنایی دارید میتوانید این خدمات را به مشتریان ارائه دهید و درنتیجه آن سود داشته باشید.
دسته چهارم: دیجیتال مارکتینگ
انجام کارهای مربوط به بازاریابی دیجیتال از جمله سئو، دستیار مجازی و به دستگرفتن شبکههای اجتماعی مختلف در این دسته قرار میگیرد.
33.درآمد دلاری با ادمین شبکههای اجتماعی
میتوانید مدیریت شبکههای اجتماعی مشتریان از جمله تیکتاک، اینستاگرام و توییتر را به دست بگیرید.
34.پشتیبانی سایت
میتوانید کار پشتیبانی آنلاین سایت را به دست بگیرید و بهعنوان پشتیبان فعالیت کنید.
35.انجام ایمیل مارکتینگ و اساماس مارکتینگ
برای مشتریان و مخاطبین شرکتها ایمیل و پیامکهای تبلیغاتی باکیفیت ارسال کنید و در ازای آن درآمد دلاری داشته باشید.
36.سئوی سایت
بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو یکی از دستههای پردرآمد در زمینه دیجیتال مارکتینگ است که با انجام آن درآمد بسیار بالایی خواهید داشت.
37.تولید استراتژی محتوایی
شما میتوانید استراتژی قرار دهی محتوا را برای شرکتها و مشتریان طراحی کنید.
38.بازاریابی و تحلیل رقبا
بررسی بازار، انجام تحلیل درمورد رقبا و چینش استراتژی لازم برای یک کسبوکار در این دسته قرار میگیرد.
39.افزایش فروش / گرفتن لید
در این دسته شما باید به کمک استراتژیها و روشهایی که بلد هستید فروش یک سایت یا مجموعه را افزایش دهید یا برای آنها لید (Lead) بگیرید.
40.انجام بازاریابی و تبلیغات هدفمند
به کمک مهارت در تبلیغات باید بتوانید محصول یا خدمات موردنظر مشتری را در این دسته بازاریابی کنید.
دسته پنجم: پروژههای اطلاعاتی (دادهمحور)
تمامی پروژهها و کارهایی که در دسته اطلاعات و یا تحقیقات قرار میگیرند در این بخش قرار دارند.
41.تحلیل دیتا
شما باید اطلاعات موردنظر مشتری را جمعآوری و تحلیل کرده و آن را بهصورت نمودار، اکسل و فرم دیجیتال دربیاورید. حالت دیگر نیز این است که مشتری اطلاعات را به شما تحویل میدهد و شما فقط وظیفه نظمدهی و تحلیل آن به شکلهای مختلف را دارید.
42.هوش مصنوعی (AI)
در این دسته باید تحقیقات، بررسیها و یا تستهای مربوط به یک شاخه از هوش مصنوعی را نسبت به خواست و نیاز مشتری ارائه دهید.
43.درامد دلاری با برنامهنویسی و گسترش دادهها
با ورود به این دسته، باید به کمک کدنویسی با زبانهای مختلف از جمله پایتون، خواستههای مشتری را به انجام برسانید.
دسته ششم: سایر کارها
44.ساخت ویدئوی نظر مشتری (User Testing)
این دسته بسیار محبوب است و مشتریان زیادی دارد. نوع کار در این زمینه به این شکل است که مشتری خدمات یا سرویس موردنظر را به شما ارائه میدهد تا آن را تست کنید؛ سپس باید از خود یک ویدئو بگیرید و آن محصول را جلوی دوربین بررسی کنید یا نظرتان را درمورد آن با جزئیات بیان کنید.
45.درامد دلاری با فروش عکس
اگر عکاس هستید میتوانید از سوژههای موردنظر مشتری عکس بگیرید و با تحویلدادن آنها درآمد دلاری داشته باشید.
46.درآمد دلاری از راه تدریس خصوصی
اگر در یک زمینه خاص دارای تخصص هستید، میتوانید آن را بهصورت آنلاین به مشتریان آموزش دهید و درآمد دلاری دریافت کنید.
سخن پایانی
راههای زیادی برای کسب درامد دلاری در ایران وجود دارد؛ اما اکثر آنها دارای معایب زیادی هستند و به همین دلیل اکثر افراد به سمت آنها نمیروند. فریلنسرینگ و کار بهعنوان یک فریلنسر بینالمللی یکی از بهترین راهها برای کسب درآمد دلاری است و شما به کمک آن میتوانید سودهای بسیار بالایی داشته باشید.
در این مقاله سعی کردیم انواع درامد های دلاری را معرفیک کنیم و مزیت شغل فریلنسری نسبت به سایر آنها را برای شما بیان کنیم. در ادامه، دستههای موجود برای فعالیت بهعنوان فریلنسر را برای شما شرح دادیم. به نظر شما چه مزیتهای دیگری در کار فریلنسرینگ وجود دارد؟ شما کدام دسته را برای فعالیت انتخاب میکنید؟ منتظر خواندن نظرات جذابتان هستیم. این مطلب را برای دوستان خود ارسال کنید.
منابع:
https://freelancinghacks.com/the-ultimate-list-of-101-job-ideas-for-wannabe-freelancers/